Вкараха Аня Пенчева по спешност в болница, претърпяла е инцидент

payimage-469715

Аня Пенчева е постъпила по спешност в болница.

Актрисата е пострадала от удар по главата.Тя е претърпяла инцидент и затова роднините я закарали в болница.

Вероятната причина за травмата са ските, към които половинката на Ивайло Караньотов е пристрастена.Любовта към спусканията си красивата актриса прихванала от бившия си съпруг Сашо Диков. Телевизионерът е бивш републикански шампион именно по тази дисциплина и запалил по белия спорт и екс съпругата си.

През 2015 година актрисата получи също травма при спускане със ски, като това се случи пак дни преди коледните и новогодишните празници. Тогава Атя Пенчева също попадна в боницата, защото бе скъскала кръстни връзки на коляното.

Тогава оцеля по чудо при спускането, защото го направила на необработена писта. В болницата й поставили шина на крака и актрисата посрещна новата година на легло, като след това последваха месеци рехабилитация и възстановяване.

Явно и сега актрисата не си е взела поука и отново е пострадала по време на любимото си спускане, подозират от гилдията. При първата контузия съпругът й бе плътно до нея и не спираше да се грижи и притеснява за нея.

Въпреки че е усмихната и винаги в добро настроение, 66-годишната Аня Пенчева имала упорит характер и не се отказвала лесно от това, което харесва.

Източник: Новините, kliuki.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ