Родител ,,за пример“: Детето си играе в кът за малчугани, майката звъни и урежда дрога

Полиция

Детенцето играе в обособен кът за малчугани в заведение. Майка му пие кафе със свой приятел. Младият мъж споделя с жената, че желае да си купи дрога. Дамата решава да съдейства и се свързва по „месинджър“ със свой познат дилър. Той й праща адреса, на който се намира, и тримата тръгват. Майката оставя детето у дома и продължава с мъжа към блока на наркоразпространителя. Приятелят й й дава 50 лева за марихуана. Тя се качва на четвъртия етаж, дилърът й отмерва с везна количество от малко над три грама, които тя предава пред входа на мъжа. Двамата се качват в такси и…

Следва арест. След таксиметровия автомобил тръгват полицаи, които били на оглед в района по информация, че в апартамент се разпространяват наркотици. Спират колата, двамата пътници слизат, а младият мъж си признава за дрогата.

Всичко това бе разказано в съда от родопчанин, който получи условна присъда и глоба в размер на 2000 лева, съобщава в новия си брой „Родопи voice“. Той обаче обжалва наказанието с мотив, че е просто консуматор. На втора инстанция той бе освободен от наказателна отговорност, а санкцията, която трябва да плати, бе намалена на 1000 лева, пише rodopi24.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ