Ядосана варненка към младеж, след като питбулът му скочи върху нея: Защо не си връзвате кучето?

1936857

Лют скандал се разрази в междублоковото простанство до СУ „Гео Милев“ във Варна. Спорът бе между възрастна жена и младо момче, което разхождаше питбула си свободно.

До пререкания се стигна, след като кучето скача върху възрастната жена. Тя започва да вика срещу собственика да си хване кучето, докато той нехайно я успокоява, че кучето е кротко.

„Не може да си пускате кучето така да скача върху хората, уплаши ме!“, обясни възрастната жена, докато младежът я контрира с реплика: „Какво викаш, нищо не е станало“.

„А трябваше ли?“, пита жената и обяснява, че за всеки би било истински шок да види срещу себе си бягащо едро куче, което му се хврърля отгоре. Жената разтреперена напомни на собственика, че свободно пуснато куче може да му донесе доста солена глоба.

Младежът върза питбула за успокоение на възрастната жена, но след като тя отмина отново го пусна свободно да тича, на метри от детска площадка и натоварена пътека.

Източник: Varna24.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ