Трагедия в Бургаско! Млад мъж изгоря при мистериозен инцидент. Близки искат спешно ДНК тест

полиция, труп

Близките на мистериозно загиналия 34-годишен мъж, който бе открит овъглен в личния си автомобил край средецкото село Варовник, са поискали ДНК тест, който да установи самоличността на починалия, съобщава Флагман.бг.

Семейството му имало съмнения, че тленните останки са негови. Смятали, че са на мигрант, а техният родственик е отвлечен или инсценирал смъртта си.

Източници на медията разкриват, че тялото действително трудно може да бъде разпознато. Трупът бил зад волана и сякаш не е искал да избяга или се е сам е сложил край на живота си.

В родственик на загиналия категорично отхвърли версията за самоубийство. Според него може да се е случило нещо друго, което да е предизвикало смъртта, например – инфаркт или инсулт, а впоследствие автомобилът да се е самозапалил.

Разследването работи по всички версии, досъдебното производство е под наблюдението на Окръжна прокуратура в Бургас.

Според неофициални източници е разпитан свидетел, който е посочил, че около 14 часа в събота е видял отбития встрани автомобил и млад мъж зад волана. Попитал го дали се нуждае от помощ, получил отрицателен отговор и продължил напред.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ