Остра атака срещу Наско: Левски не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци

payimage-599559

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с официално съобщение след информацията от клуба, че не може да удовлетвори искането на феновете за по-мащабна дискусия за бъдещето на клуба.

В своята позиция, публикувана във „Фейсбук“ НКП обяви, че оправданието за зазимяване на стадион „Георги Аспарухов“ е абсурдно и ръководството на клуба и Наско Сираков изпитват страх да се изправят срещу левскарите. Организацията на феновете съобщава, че е готова да наема на собствени разноски достатъчно голяма и отоплена зала, на която да се проведе срещата със собственика, когото наричат с обръщението Мажоритаря.

Както е известно, вчера управата на Левски покани сдружение „Левски на левскарите“ и НКП да излъчат по трима представители, които да се срещнат със Сираков в сряда. След това двете организации контрираха, че искат по-широка дискусия, на която да присъстват всички желаещи фенове и представители на медиите, предава Блиц Спорт.

Ето и съобщението на националния клуб на привържениците на Левски без редакторска намеса:

Лъжците са страхливци и страхливците са лъжци. Или с други думи: Безумните оправдания нямат край!

Зазимяването на стадион Георги Аспарухов е повече от абсурдно оправдание на хора, очевадно изпитващи страх да се изправят очи в очи с левскарите.

Припомняме на Мажоритаря, че вече неведнъж е имало Общи събрания на акционерите, както и срещи с висока посещаемост на стадион „Георги Аспарухов“, именно при ЗИМНИ УСЛОВИЯ.

През ЯНУАРИ 2020 г. в залата на сектор „А“ се проведоха две срещи с В. Божков. На втората присъстваха над 200 човека без представителите на медиите, които бяха многобройни.

На 9-ти ФЕВРУАРИ 2022г се проведе голяма пресконференция за кампанията „Левски е вечен“ с широко медийно присъствие отново на същото място в СЕКТОР „А“. Тогава Mажоритарят присъства лично. Разбира се, и тогава наговори куп неща, които после не изпълни.

Тази година, на 1 април, при не особено топло време, пак в „А“ Сектор се проведе другa среща с около 150 човека, на която Сираков отново нe дойдe, въпреки че беше поканен.

След като обаче, според Мажоритаря, на „Герена“ не може да се проведе такава среща, ние се наемаме с намирането на подходяща зала за целта (достатъчно голяма и добре отоплена), която да наемем, за да се проведе срещата в единствения смислен формат – пред широк кръг от левскари, в присъствието на медиите.

Във връзка със заявената „готовност от ръководството на ПФК за среща в по-широк кръг“, изпращаме официален мейл до клуба, в който отправяме запитване за възможните дати, дни и часове, на които срещата да се проведе.

Ще очакваме с нетърпение отговора на Мажоритаря, защото Левски не заслужава да бъде управляван от страхливци и лъжци!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ