Адско меле на АМ Тракия: ТИР се вряза в аварирала кола и полицаи, хвърчат линейки

катастрофа

Двама служители на МВР са пострадали при инцидента, станал на 67-мия километър в платното в посока за Пловдив. Най-напред екип на „Пътна полиция“ е бил сигнализиран за самокатастрофирала кола, пише Sofia24.bg.

Извикани са линейки, които да транспортират пострадали при това ПТП хора. Полицаите са обезопасили с конуси района. Тогава към тях се приближил шофьор на аварирал автомобил и започнал да говори с тях.

След малко върху тях връхлита турски тир, който помита конусите и патрулката, която се озовава в канавката вследствие на удара.

За щастие полицаите са били извън служебния автомобил и са се отървали с леки травми. Разговарящият с тях човек обаче е откаран с линейка в Пазарджик с много сериозни травми в областта на долните крайници.

В момента към мястото на катастрофите пътуват още екипи на МВР, тече оглед, има екипи на Спешна помощ и пожарната, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пазарджик.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ