Мистерията се заплита: Появи се свидетел, говорил с ,,млад мъж“ от изгорелия автомобил в Странджа

полиция, труп

Мистерията с открития овъглен труп в лек автомобил край странджанското село Варовник се заплете, съобщава Флагман.бг. Окръжна прокуратура Бургас е образувала досъдебно производство по чл.330 от Наказателния кодекс – за палеж.

Назначена е пожаро-техническа експертиза, за да се установи начинът, по който е запален лекият автомобил, съдебно-медицинска – за установяването на причината за смъртта на водача, както и ДНК, която цели да потвърди дали загиналият е Николай Д. от Бургас, собственик на автомобила. Близките му твърдят, че не бил той.

Източници разкриват, че по досъдебното производство е разпитан свидетел, който твърди, че е разговарял в събота следобед с млад мъж от изгорелия автомобил. Местният жител разказал, че видял автомобила встрани от пътя. Помислил, че водачът е закъсал и му предложил помощ. Младият мъж обаче му казал, че всичко е наред и го отпратил.

Една от работните версии е убийство, а друга – самоубийство. По разследването упорито се работи и скоро ще има резултат. В събота вечерта бе открит мъртъв млад мъж в опожарен автомобил на километър преди странджанското село Варовник. Колата е била отбита встрани, а автомобилът напълно изгорял. Сигналът е подаден от случайно преминаващ човек, а пожарникарите, които дошли на място и потушили огъня, останали изумени, когато открили зад волана овъглено мъжко тяло.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ