ДРАМА! Карадайъ не може да погледне съпартийците си в очите! След оставката, любимата го заряза

payimage-585022

Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ не се е вясвал в Народното събрание още от началото на предизборната кампания. Не искал и да подава оставка като депутат. Това споделиха пред Lupa.bg негови съпартийци. И без да си в парламентарната група на ДПС обаче се вижда, че от последния лидер на партията няма ни вест, ни кост на жълтите павета.

По информация на медията Карадайъ не смеел да се появи в парламента заради гордост и неудобство едновременно.

От една страна той паднал от високо и не можел да свикне с новия си, обикновен статут. От друга страна изпитвал неудобство да погледне колегите си очи в очи, защото редовно ги навиквал, критикувал, а за капак навсякъде пробутвал свои хора.

Не случайно малко след оставката си като лидер на ДПС Мустафа Карадайъ написа един пост във фейсбук, в който каза: „Искам да се извиня на всеки един поотделно и на ЦС като цяло, ако не съм покрил неговите очаквания като председател и като човек”.

Освен всичко друго, Карадайъ останал сам-самичък в неволите си, защото даже и любовница му го била зарязала.

Ертен Анисова, заради която Карадайъ влязъл в куп пререкания, вече нямала нужда от него. От секретарка в парламентарната група той я направи депутатка и то за сметка на един от любимците на журналистите на тема социална политика – Хасан Адемов.

Карадайъ упорито я лансирал и за зам.-шеф на парламента. При първия опит колегите му възроптали и вместо нея поста зае Мукаддес Налбант. След последните парламентарни избори обаче бившият председател на ДПС отново настоял Ертен да седне на стола на зам.-шеф на НС. Последвал нов скандал в групата, в резултат на което за позицията била избрана далеч по-опитната и подходяща Филиз Хюсменова.

Въпреки цялото това обгрижване обаче, веднага след като Карадайъ подаде оставка като лидер на партията, любимата на сърцето му го изоставила, защото вече нямала полза от него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ