Пияна пловдивчанка без книжка открадна кола, подкара я и се блъсна челно в друга

1941611

26-годишна водачка без книжка предизвика челен сблъсък на „Пещерско шосе“ в Пловдив. Около 21 ч. снощи екип на сектор „Пътна полиция“ се отзовал на сигнал за катастрофа там. На място е установено, че при излизане от паркинг на търговска верига лек автомобил „Тойота“ предприел десен завой, преминал в насрещното платно за движение и се качил на тротоара, а след това се блъснал челно в лек автомобил „Киа“.

Първата кола управлявала младата неправоспособна жена, чиято проба с дрегер отчела над 2 промила. Зад волана на втория автомобил била 62-годишна жена. И двете участнички са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Произшествието е отработено по административен ред.

Според разказа на един от очевидците, публикувана в „I see you KAT – Пловдив“ ето както се е случило:

Пряк очевидец съм на случилото се….ударената „Тойота“ е на един злочест човечец, който не знам дали да го нарека глупав или безрасъден….или и двете….оставя си колата отключена, с ключ на таблото и влиза в „Кауфланд“ да си купи дробчета….

Пияна с 2.5 промила алкохол в кръвта, без книжка (не да е взета, а никога не е имала такава!), се качва в колата и я открадва.

Излиза от паркинга (там има знак задължително надясно), дава газ и останалото го виждате на снимката много добре….няма тежко пострадали, но тази жена е за затвор и дано влезе там….това е то простотията по нашите земи в навечерието на празниците!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ