Асен Блатечки бесен на Борилчо: Спри да плюскаш, жените мразят сланинести! Виж ме мен

ea0199b0a58ee59993bb9a727ecbdcf3

Асен Блатечки много държи на връзката със сина си от Диляна Попова – Борил и го води със себе си дори на репетиции в театъра. Баща и син са много близки и си приличат и визуално – 8-годишното отроче на актьора му е одрало кожата, само дето за разлика от стегнатия си татко, малчуганът е отпрал гигантски бузи и шкембе, предава Лупа.

Според близки до актьора като заклет спортист той бил бесен от физическата форма на отрочето си и обвинявал себе си за проблемите. Според Асен стресът около раздялата с Диляна накарала момчето да потърси утеха в плюскането. Блатечки опитал какво ли не, записал Борил на половин дузина спортове, но в резултат апетитът на момчето само се усилвал.

Освен, че е бивш шампион по карате, Асен се е занимавал сериозно още с футбол, гребане и хандбал. Синът му обаче така и не се зарибил по нито един от тези спортове.

„Откъде набара тоя ящен ген, майка му изкарва по цял ден на купична варени зеленчуци“, тюхкал се Блатечки. И в крайна сметка решил, че вместо да търси помощта на диетолози, да оправи младежа с мъжки разговор.

„Ако продължаваш да плюскаш, никога няма да си намериш гадже. Жените не обичат сланинести и бузести грухчовци. Виж мене – на 52 години ме харесват най-яките мацки. А ти ще си останеш аутсайдер, ако не се спреш“, заплашил актьорът.

Дали Борилчо се е стреснал, не е ясно. Баща му обаче има право поне за себе си. След раздялата си с Попова, Блатечки започна нова интимна връзка. Този път сърцето му е пленено от червенокосата Елеонора Янакиева, която управлява финансите на една от най-големите компании за производство на растителни масла и слънчоглед „Клас Олио“. Мълвата носи, че любовта между двамата процъфтява и дори живеят заедно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ