Лудница на летище Пловдив! Пътници висят цял час на опашка

1200_letishte-plovdiv

Един час на опашка висяха пътниците за полета Пловдив – Лондон Станстед на летището край Крумово. „Около стотина души сме и обслужването е адски бавно и мудно“, съобщи Милена, която заедно със съпруга си и дъщеря им прекараха коледните празници в родината.
Никой от пасажерите няма информация за конкретна причина или проблем, които да провокират забавяне при проверката на документи и багаж.
Днес на летище Пловдив пристигат и съответно излитат два самолета до Лондон Станстед на нискотарифния авиопревозвач „Райън еър“, става ясно от официалния сайт на дружеството. И двата са кацнали на аеропорта по-рано от планираното. „Конкретно нашият самолет кацна с десет минути по-рано, съответно и хората би трябвало да са обслужени по-рано“, разказва Милена.
Машината трябваше да излети за британската столица в 13.10 часа, но по думите й към този час част от пътниците са в самолета, но друга част тепърва пристигат с автобусчето.Лудница на летище Пловдив! Пътници висят цял час на опашка СНИМКИ

Източник: Marica.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ