Съседи на Мария разкриха: Тя провокира скандалите, нетърпима е! Може да е 40 кила, но посяга на Миро

мария певица

Безкрайната сага между Мария и Миро вече става досадна и почти никой не се интересува от техните събирания и раздели, но решихме да ви информираме, че след поредните сблъсъци двамата отново са заедно. Семейство Отварачкови постоянно се карат и сдобряват. Причините за неразбирателствата им са много, но в естеството си са финансови. А близки до двойката издадоха пред „Уикенд”, че Мария провокирала голяма част от скандалите.

„Тя посяга на Миро. Преди удряше и Христиан Гущеров. Може да е 40 кила, но е с лют характер и изкарва от равновесие мъжете си. Само на първия си съпруг не е посягала, но пък той не спираше да й слага рога и накрая я заряза. Мария е нетърпима. Миро понякога не се прибира с дни в къщата, където живеят – уж отсъствал по бизнес” – издават съседи на семейството.

Приятелите на Миро Дзвера го описват като благ човек, но изключително ревнив. Мария знаела тази му слабост и често го провокирала, като правела намеци, че ще му сложи рога. Това изкарвало от равновесие мъжагата, който веднага скачал да й затваря устата с шамари. Заралийката знаела, че не е светица, и е провокирала немалка част от скандалите и боя, заради това и си мълчала за шамарите, които яде. Преди няколко седмици Мария изтри всичките общи снимки с Миро от профилите си в социалните мрежи, с което даде да се разбере, че между двамата има проблем, и то сериозен.

Нещо повече – тогава тя отказа и всякакъв коментар за евентуалната раздяла. Към днешна дата обаче от това сякаш няма и следа. Двамата отново живеят под общ покрив, но докога никой вече не смее и да прогнозира. Засега се знае, че празниците планират да изкарат заедно на някоя луксозна дестинация. Изпълнителката прощава вече за рекордния 7-и път на Мирослав за едва 2 години брак.

От няколко дни сексапилното миньонче не спира да залива социалните мрежи и с кадри от ултраскъпото си ново возило, което явно Миро й е подарил наскоро, за да му прости. Самият той пък се движи из София с модерен „Мерцедес”. Отскоро Дзвера придружава Мария и по участия, като следял през цялото време какви ги върши половинката му на сцената. Любопитна подробност е, че малко преди да се скарат отново, Мария изхвърли брачната си халка, но пък официално оттегли жалбата срещу мъжа си за поредния побой над нея през пролетта, прекрати и бракоразводно дело в Районен съд – Костинброд.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ