Изплака си очите: Алекс Сърчаджиева със смразяващо признание за Ласкин на Ивановден

7 Dni Bulgaria07.01.2024
сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева не може да прежали любовта на живота си Иван Ласкин.

Актрисата, която остана вдовица, си спомни за покойния актьор.

Ласкин си отиде преди точно пет години, след дълъг престой в болницата, а Сърчаджиева призна след време, че е останала без пукнат грош заради лечението на любимия си. Ласкин почина от цироза, а увлечението му към чашката не бе тайна за никого, макар Александра яростно да я отрича и да твърди, че подобно заболяване имат и много трезвеници.

„Пет години Иване, пет! Не мога да повярвам! Как така минаха пет години от живота ми без теб! Ужасяващо е! Смразяващо е! Самотно е! Празно е! Знаеш ли, толкова ме пази, толкова се грижи за мен, толкова ми трепери, че се оказа, че в тази къща оставяш две деца. И едното е майка на другото. Но София ме научи. И продължава да ме учи! Тя е изумителна Иване, тя е диамант! И е много по-мъдра от нас двамата взети заедно! Имам чувството, че плува свободно в океана, в който ние с теб я хвърлихме. И не я е страх, независимо колко е дълбоко, тъмно или бурно. Дано я виждаш там където си. Не мога да повярвам, че пиша тук! Обичам те и ми липсваш болезнено много! Някъде там пак ще се видим!“, споделя Сърчаджиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ