Водещ в телевизията на БСП наби така канчето на Денков, както жена му не си е позволявала

7 Dni Bulgaria07.01.2024
payimage-611047

Вчера Денков обяви: „Ние имаме пълен Шенген“!

Този индивид или е тотален инфантил с разклатено психическо здраве или е безпардонен лъжец и демагог! Да продължаваш да твърдиш подобни неща, въпреки всички изнесени документи и факти е висша форма на дебелокожие и фрапираща наглост.

Тези са продали душите си за живот в разкош и лекота. Това са изгубени души и предатели. Техните позорни дела ще продължат да тегнат с години над България. Това правителство следва изцяло интересите на Мамона и е готово да жертва във всеки един момент народа, в това число неговото ментално и физическо здраве.

Хора като Денков са изключително опасни, защото зад комичният им външен вид често се крие коварна, злобна и отмъстителна натура, която няма морални бариери.

Той откровенно и в очите ни казва, че ще ни лъже, ще гази закони и правила, или с две думи ще прави абсолютно всичко каквото си поиска, защото е дълбоко убеден в безнаказаността си. Той е недосегаем, защото има пълната протекция на колониалната администрация в лицето на Посолството, което автоматично му дава „имунитет“ от съдебно преследване. Този арогантен тип видимо не се интересува от общественото мнение и си позволява все по-безпардонно и арогантно поведение. Такива като Денков нямат никакви скрупули, а ценностните им ориентири са винаги близки да откровен САТАНИЗЪМ и богоборство. Не случайно в обръщението си по случай Рождество Христово, министър-председателят на православна България, нито веднъж не спомена Бог или Христос. Също така никога няма да чуете от устата на Денков думи като Родина, Отечество, дълг, чест или християнско семейство. Той не само, че не вярва в тези неща, а дори ги презира и ненавижда като понятия. Дълбоко в същността си премиера на България е дори поборник срещу тях. Денков и кохортата, която го „избра“ за министър-председател, са подвластни на атеистична и антиетатистка неолиберална идеология, която е фабрикувана и развивана с години в средите на демократите отвъд океана. Тукашните наместници на метрополията са яростни проводници на „новата културна революция“ подета от мозъчните тръстове около демократическата партия в САЩ, обслужващи големите финансово-олигархични кръгове превзели тази страна. Основните препятствия пред реализацията на глобалистките планове са националната държава и християнството. И именно те са превърнати в основна мишена на елитите, чиито интереси обслужват пионки като Денков. Лошото е, че този човек не играе театър, не влиза в роля в името на личното си добруване, а е видимо убеден в постулатите на неолиберализма и неговата антихуманна същност! Индоктринираните „образовани“ младежи всячески се поощтряват да стават подгласници на всякакви псевдонаучни подривни философии и теории, чиято единствена цел е да разлагат обществената тъкан. Не случайно Денков идва точно от т.нар. „академични седи“ и същият е слаган неколкократно начело на българското образование и наука като министър. Той вече обяви, че след евентуалната „ротация“ ще се върне начело на Министерство на образованието и науката.

Мрачна личност, от която трябва час по-скоро да се отървем!

Страхил Ангелов, водещ в телевизията на БСП



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ