,,Сигналът е подаден от дъщеря на някой от началниците на полицията“: Близки на Пенев с нови разкрития

IMAGE_16771730_40_0

Дъщерите на убития в Стара Загора републикански шампион по борба Пламен Пенев – Борислава и Ивелина, гостуваха в предаването „Тази сутрин“ по bTV, където направиха нови разкрития за скандала, при който баща им загуби живота си в дните преди Нова година. Както е известно, 58-годишният Пенев беше задушен при задържането му от полицейски служители след гонка по улиците на града.

„Младежи са хвърляли пиратки срещу баща ни и неговото кученце. Най-вероятно оттам тръгва някаква идея за личностна саморазправа. Категорично баща ни не носи оръжие в себе си, нито някога е проявявал такъв тип агресия или каквато и да било друга, особено към деца или младежи. Искаме и настояваме да разберем истината. Борим се за това“, заяви Борислава Пенева.

„Факт е, че след като колата е катастрофирала, той е бил изваден по особено жесток начин и не е имало медицински екип на място. Те са го извадили насилствено от колата. Начинът, по който той е изваден от колата си е недопустим“, допълни Ивелина – другата дъщеря на Павел Пенев.

„Опитват се да ни обяснят неща, с които ние не можем да се съгласим. До нас стига информация от различни ежеседмичници, където пише, че сигналът е подаден от дъщеря на някой от началниците на „Криминална полиция“, каза още Борислава Пенева.

От Националната следствена служба и инспектората на МВР са се свързали с двете жени, но по думите им не са имали среща с ръководството на полицията в Стара Загора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ