Йочев потъна в земята от срам: Гаф в протокола, сам го създадох и затова си депозирам оставката

ефир

Много конфузен гаф направи Златимир Йочев в съучастие с колежките си Мария Цънцарова и Натали Трифонова тази сутрин в ефира на bTV.

Двамата водещи и синоптичката обсъждаха имените дни в последни два дни, съответно Йордановден и Ивановден. Но улисани в приказки на диванчето, Йочев в един момент се оказа с бонбон в ръката.

„Големи празници минаха, Ивановден“, изкоментира той ситуацията и след това попита колегите си дали са ходили на имен ден на някого. Те пък му отговориха с: „Ние си бяхме именици“, което накара Йочев да потъне в земята от срам.

За ужас и на Златомир Йочев, и на Мария Цънцарова – колегата им Калоян Кюркчиев също се оказа част от многото именици в предходните дни, тъй като името му е производно на Иван, и също празнува на 7 януари.

Така пред цяла България стана ясно, че никой в bTV не се е сетил да честити имения ден на един от спортните си кадри – Калоян Кюркчиев. За капак и синоптичката Натали Трифонова, която пък напоследък предизвиква голям хейт с визията си, направи ситуацията още по-срамна.

„Аз не знаех, че имаш имен ден“, оправда се блондинката. А за разлика от нея, Златомир Йочев прие ситуацията много навътре и дори обяви: „Гаф в протокола, сам го създадох и затова си депозирам оставката“. Думите на водещия бяха препратка към скандала в Министреството на отбраната, където служител подаде оставка, след като пропусна да изпрати покани до депутатите за ритуала на Богоявление. Ситуацията стана повод и да се иска оставката на военния министър от няколко страни.

Цънцарова, на свой ред, коментира гаф с колегите си, определяйки го като „проява на лошо възпитание от страна на екипа на „Тази сутрин“, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ