Костадинов пощуря: България е пред прага на унищожение! ,,Възраждане“ е единствената преграда

417380192_7041526365912663_1186081414314050850_n

С влизането на България в Шенген, даже още преди да сме влезли напълно, нашата страна ще започне да приема все повече и повече нелегални емигранти. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов във Фейсбук.

Ето какво написа още той:

В петък бях на българо-турската граница. Видях само разруха, разруха и разруха – унищожени застави, пробита ограда, емигрантски биваци.

Подготвих видео, което ще пусна в страницата си, но всичко, което видях и мога да кажа, може да бъде изчерпано с думите от лозунга, стоял някога над входа на разрушената застава: „на държавната граница – държавен ред“.

Каквато държавата, такава и границата. Още по-жалкото е, че на границата в момента патрулират унгарци, румънци, гърци, австрийци, дори естонци, при това с техни полицейски автомобили.

Когато питах нашите гранични полицаи защо не обикалят те, получих неофициален отговор, че причината е в липсата на автомобили и техника…

България е пред прага на пълното си унищожение. Единствената преграда пред настъпващата катастрофа е „Възраждане“!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ