Костадинов пак подхвана ремонта на Шипка: Искат да спрат честванията там! Елате, да се съберем 100 000

payimage-587019

Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Напомням, че паметника на съветската армия беше махнат абсолютно незаконно. Съдът го потвърди, и въпреки това го махнаха. Никой не е предполагал, че управляващите еничари ще сторят такова брутално закононарушение.

Ето защо сега имаме всички основания да сме притеснени за Шипка. 3 години ремонт на фугите – че той за толкова години е построен! Да не говорим, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по телевизията. Целта им засега е да спрат честванията там, които се превърнаха в най-мащабната манифестация на пробългарски и проруски чувства в България. А след това като нищо може да почнат провокации – някой ще надраска паметника, друг ще му счупи нещо, американските жълто-кафяви „медии“ ще почнат да говорят как разделя народа и след няколко години няма да го има. Това, разбира се, ще се случи само ако това управление се задържи, а то, според мен, няма да се задържи. Но все пак сме длъжни да разглеждаме всеки сценарий.

Ето защо, уважаеми сънародници, ви призовавам – елате на Шипка на 3 март! Нека се съберем 100 000 българи там! Елате, въпреки оградите на еничарите и забраните им за достъп! Нека възраждането на българската свобода отново, както през 1877 г., да започне от Шипка!

От Фейсбук профила на Костадин Костадинов, лидер на Възраждане



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ