Графа проговори за злополучната 2023: Преживях натравяне, атакуваха ме фенки, а като паднах на сцената…

графа

В равносметката си за 2023-та Владимир Ампов-Графа не скрива, че това е била година, изпълнена с произшествия за него. Въпреки че през септември м.г. той стана първият български поп изпълнител с концерт на столичния стадион „Васил Левски“, горчивината от преживените сакатлъци остава да тлее в душата му.

Графа не може да забрави как преди свое участие в известен клуб се е натровил с шунка.

„Отворих хладилника да хапна нещо, намерих шунката, малко понамирисваше, но си казах: „Голяма работа!“, и я изядох“, разказва поп звездата.

След няколко часа, точно преди началото на участието му, организмът му започнал да се срива от „мръдналата“ храна.

„Почувствах се ужасно зле. Нямам спомен как съм изпял първите две песни. Не знаех къде се намирам“, описва кошмара изпълнителят на „Минаваш през мен“.

С нечовешки усилия на волята той изпълнява още няколко парчета. „И си казах: „Край“, не мога повече“, спомня си Графа. Той се опитал да обясни на собственика на клуба, който бил страшно недоволен, че певецът е изпял само пет парчета, че му е абсолютно невъзможно да продължи. „Дълго се проклинах за сандвичите с развалената шунка, защото след това се наложи сериозно лечение“, споделя популярният изпълнител, предава България днес.

Графа разкрива и друго злополучие, случило му се през миналата година. На концерт, където участва, певецът пада на сцената. В първите минути не изпитва болка и бързо се окопитва, но малко след това го налегнали адски болки отляво. „Буквално не можех да си поема въздух. При такива болки едва ли някой ще намери сили да пее, но аз успях. Излишно е да споменавам какво ми е коствало това“, не може да забрави травмата известният изпълнител. След концерта се установява, че Графа има счупено ляво ребро, което по чудо не се е забило в белия му дроб.

Като всеки топпевец „по света и у нас“ той се радва на обичта и вниманието на огромен брой почитатели и от двата пола. Певецът обаче не предполага на какво са способни фанатизираните му фенки.

„Пак по време на концерт към сцената се втурна тълпа момичета, които искаха да ме пипнат, да ме прегърнат… Аз държах микрофона плътно пред устата си и не знаех какво да правя. При един силен тласък зъбите ми се удариха в метала и един от тях се строши наполовина“, връща лентата назад към екстремното събитие Графа.

Изпълнителят на „Невидим“ е имал и по-ранно приключение със своя вероятно не съвсем нормална поклонничка. Още в зората на звездната си кариера младият певец бил атакуван от почитателка в хотелската си стая. Напористата мома нахлула в стаята на Графа, искайки да се вмъкне в кревата му. Той не отвърнал на мераците й, но споменът за куриозната случка се е запечатал завинаги в съзнанието му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ