Политолог: Пеевски е звездата на сезона, но ще се усмири. Ще има друга активност след ротацията

делян пеевски

Политологът Александър Маринов определи Делян Пеевски като звездата на сезона.

Той обаче смята, че скоро ще видим промяна в поведението на политика.

ДПС ще има друг тип активност след ротацията, тъй като това постоянно настъпление с рогата напред, което характеризира поведението на Пеевски, не е най-доброто за тях и създава проблеми и вътре в партията, и в обществото, и извън България, каза в „Пресечна точка“ Маринов.

Пеевски ще се усмири, защото е ясно, че тези негови лични амбиции са на една неясна основа и освен това нямат покритие, добави той.

Маринов направи също коментар относно възможността за затихване на конфликтите между управляващото мнозинство и Румен Радев, който сезира съда заради промени в конституцията.

Зависи от поводите за този конфликт. За конституцията, както гледам, заради начина, по който бяха приети промените така отведнъж и за съдържанието, никакъв компромис според мен не може да има. Аз не говоря от името на президента, но аз доколкото го познавам, той няма да се примири. Не, защото са засегнати негови правомощия, а защото така не се прави, изрази мнение Александър Маринов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ