Мъж падна и умря до магазин в Пловдив, лежи часове – минават деца и възрастни

Image_16789812_40_0

Мъж на около 70 години падна на улицата и издъхна. Това стана днес по обяд до блок 208 в район „Тракия“ в близост до магазин, спирка и училище „Свети Седмочисленици“, разказаха очевидци.

„Обут е с маратонки, не го познават в квартала. Попитал мъжете пред магазина долу какъв транспорт има до гарата, след което паднал и…умрял. Лежи долу сигурно вече трети час. Покрит е донякъде, виждат се краката в спортен клин и маратонките. Слаб може би, среден на ръст. Ако някой го издирва – точно срещу блок 208 е. Животът е една въздишка, сигурно някой някъде го чака“, написа журналистката Веселина Божилова.

Тя уточни, че са пристигнали двама полицаи и стоят около него. „Би трябвало да го приберат. Покрит е с чаршаф, но гледката никак не е приятна“, каза тя.

От Спешна помощ обясниха, че екип е пристигнал на място след подаден сигнал и е констатирал смъртта на човека. Не могат да кажат от какво е починал и едва ли ще му се прави аутопсия, тъй като според първоначалната информация не е издъхнал от насилие.

„Гледката не е приятна. Минават деца и възрастни покрай лежащия труп“, допълни Божилова.

Източник: 24chasa.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ