Бърза печалба!? Общински съветник инсценира кражба за над 100 бона. Натопи 2-ма полицаи

полиция

Общински съветник от Брезник е инсценирал грабеж на крупна сума пари. По време на инсценировката с него e имало още един мъж. Случаят е от 9 януари, потвърдиха от полицията, съобщава БНР.

Сигнал за грабежа е бил подаден от мнимите потърпевши на тел. 112. Съобщено било, че пътувайки от Перник за Радомир, на разклона за град Батановци, автомобилът им бил спрян от Опел със синя лампа, от който по техни думи слезли двама полицаи.

Инсцениралият грабежа мъж твърдял, че след като проверили документите им, той бил блъснат, а от задната седалка били взети 126 000 лв.

Незабавно са предприети оперативно-издирвателни действия. Вече е установено категорично, че става дума за инсценировка, казаха от полицията.

Мъжът, измислил грабежа, взел тези пари назаем от друго лице, но не можел да ги върне.

Той е на 43 години и освен общински съветник е и земеделски производител. Инсцениралите грабежа са били задържани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ