Попфолкът се тресе: След като заряза наказания футболист от ЦСКА, Ария заби Цецо Харема

ария

Малко повече от година след раздялата си с наказания заради допинг футболист Георги Йомов знойната певица Ария отново се носи на крилете на любовта, пише „България Днес“.

Новото й гадже никак не изненадващо отново е доста заможно. Това е бизнесменът Цветан Петков. В светските среди той е известен като Цецо Харема заради името на веригата заведения, които притежава в София и на морето.

Според близки до фолкаджийката връзката й с бизнесмена е от няколко месеца. Доскоро обаче Ариа криеше кой е новият й любим. Едва около Нова година реши да го разкрие публично.

„НИЕ“ звучи толкова по-хубаво от „АЗ“. HAPPY NEW YEAR“, написа бившата плеймейтка под първата им обща снимка.

Кадърът е от посрещането на 2024-а в Истанбул. Богаташът й Ариа празнуваха в най-известния ресторант в турския мегаполис. Бяха се настанали в един от най-скъпите хотели на Босфора. Ариа не спря да се показва от тузарските места, които двамата са посетили. „Сродни души“, написа певицата под снимка с новия си любим от хотела им.

За изпълнителката, чието истинско име е Мария Цветкова, това е поредният богат мъж в живота й. Ариа се окичи с корона та Мис Плеймейт през 2008г., когато бе на 18 години.

Скоро след това започна връзката й с бизнесмена Динко Динев. През 2010-а му роди син Йордан, който е шесто дете за него. Малко по-късно двамата се разделиха. След Динко Ариа омая още няколко заможни мъже. Сред тях са Павел Лазаров (б.а. -днес мъж на Преслава), пловдивчанинът Георги Славов – Жоро Главата, който е наследник на взривения сикаджия Стрил Славов, и Стайко Стайков – син на алкохолния бос Миню Стайков. С последния се раздели след ареста му преди няколко години. Именно тогава започна и музикалната й кариера.

По-късно започна връзката на Ариа с Йомов. Двамата изглеждаха лудо влюбени, но след като футболистът на ЦСКА-София бе хванат с допинг, набързо се разделиха. Играчът е наказан за 4 години. От тогава певицата не бе демонстрирала отношения с някой мъж, макар че от няколко месеца се носи слух за връзката й с пореден богаташ.

За Петков не е сефте да има отношения с фолкаджийка. Преди време Цецо Харема беше с колежката на Ариа – Лиана. Двамата се разделиха преди две години. Бяха заедно около 12 месеца. Краят на отношенията им бе обявен от певицата в национален ефир по време на интервю. „Аз живея сама от доста време. Не мога да подаря времето си на мъж, твърде дълго съм живяла сама“, обяви тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ