Русинова: Безхаберие! Провалът на държава в поддръжката на пътищата е все по-болезнен

payimage-554169

Преди седмица получихме сигнал от жителите на гр. Драгоман за това, че старият павиран път, който сега дублира трасето на АМ „Европа“ е в окаяно състояние. За съжаление това е поредния път, който тъне в забвение и за състоянието му вина имат фирмите, които са строили магистралата, защото те са го разрушили, но после държавата не им е потърсила сметка и не ги е накарала да го възстановят.

В момента община Драгоман и Агенция „Пътна инфраструктура“ спорят чии е пътя, но независимо от това кой трябва да го стопанисва, то държавата е длъжна до осигури средства за единственото дублиращо трасе на АМ „Европа“, защото при инцидент и затваряне на магистрата, това ще е поредният непроходим път.

Провалът на държавата ни в поддръжката не пътищата става все по-болезнен и осезаем проблем през последните три години. Като, че ли пътят, по който вървим е една безпътица, която не води на никъде, а докато пътуваме освен, че си чупим колите, се налага да плащаме понякога и с живота и здравето си за безхаберието на управниците ни.

От Фейсбук профила на пътния експерт Диана Русинова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ