Предложиха кмета на Пловдив за Управителния съвет на Сдружението на общините

Image_16803465_40_0

Кандидатурата на кмета на Пловдив Костадин Димитров бе издигната за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България. Това стана по време на делегатското събрание на общините от Южен централен район за планиране, което се проведе днес в Пловдив.

„Диалог между общините, сътрудничество и търсене на общи решения са в основата на решаването на проблемите на гражданите. Политическите страсти отминаха, време е за работа в името на жителите на нашите общини“, заяви Костадин Димитров пред делегатите.

Южен централен район има петима членове в Управителния съвет. Останалите номинирани са кметът на Карлово Емил Кабаиванов, на Кърджали Ерол Мюмюн, на Димитровград Иво Димов, и на община „Родопи“ Павел Михайлов. За член на Контролния съвет бе предложен кметът на община Сърница Неби Бозов.

Новият Управителния съвет на Националното сдружение на общините ще бъде утвърден на заседание в София в края на февруари.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ