Динко Вълев защити полицаите след смъртта на шампиона: Като убият 5-6 човека всичко ще се оправи

payimage-596203

Eксцентричният бизнесмен Динко Вълев защити полицаите, преследвали в Стара Загора бившия републикански шампион по борба Пламен Пенев, който почина при инцидента на 30 декември.

„Зa пореден път се уверявам, че няма държава. Държава има тогава, когато има органи на реда, които решават и задържат престъпниците, или по неволност престъпникът умира, защото е направил престъпление. Не може някакъв си, който извадил на децата нож, да тръгнат да го гонят полицаите и той да кара с бясна скорост из града. Ако моята жена минаваше с количката и този я беше блъснал и убил с дете, какво правим“, попита Вълев във видео, което по традиция снима в автомобила си, докато шофира.

„Тогава кой ще е виновен – този щеше да е виновен. А сега са виновни полицаите, защото са го хванали. Той се прави на Рамбо, тръгнал да се бие с тях и по един или друг начин умира. За мен полицията е права, защото си е свършила работата на 100%“, категоричен е Вълев, известен с прякора Ловеца на бежанци.

„Каква държава сме без полиция? Ако сега осъдят момчетата полицаи, престъпниците ще вдигнат глава и ще кажат „охо, то няма закони, нищо няма да ни направят“. Като убият 5-6 човека показно, всичко ще се оправи!“, обяви Вълев.

„Аз съм твърдо зад полицаите Живко и Цецо от Стара Загора, даже съм наел адвокат Марковски и няма да бъдат отстранени от работа. Изнервям се, е**ти тъпотията! За мен момчетата са прави. Каквото и да стане, трябва да застанем зад тях. Съгласен съм да дам каквото трябва, но да се докаже, че момчетата са си свършили работата както трябва. Да тръгнеш да гониш престъпник и да те изкарат виновен? Е**ти тъпотията!“, добавя Вълев във видеото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ