Вече се знае кога ще е готова Зелената зона във Варна

1966047

Зелената зона във Варна ще е готова най-рано през пролетта според предварителните планове на Дирекция „Инженерна инфраструктура“. Това коментира директорът на ОП „Паркинги и синя зона“ инж. Младен Иванов. Така платената Зелена зона във Варна ще има седем подзони. Обхватът на зелената зона ще е от сегашните граници на Синя зона до бул. „Васил Левски“.

По отношение на подготовката й за сега изостава работата в кв. „Чайка“, каза Иванов и допълни, че там нуждата от паркоместа е най-голяма заради близостта на района до Морската градина.

И още инж. Младен Иванов коментира два от подадените към медията ни сигнали – за обособяването на паркинги над бул. „Васил Левски“, което не е в компетенциите на възложеното му общинско предприятие, а на дирекция „Инженерна инфраструктура“, става дума за работа по паркинги по ул. „Васил Петлешков“ и за поставянето на бетонови плочки тревна фуга върху зелени площи в кв. „Чайка“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ