Радев, къде си?! Дарина пусна скандална снимка, изправи на нокти феновете си. Критично слаба е

Румен Радев, Дарина Радева

Щерката на президента Румен Радев – Дарина, отново прикова погледите върху себе си, само че този път снимката, която пусна, стресна мнозина.

На фотоса Дарина, която се занимава активно с актьорство, е по сутиен и панталон, но е толкова критично слаба, че чак е плашеща. Панталонът пък, се вижда, че е видимо поне размер по-голям от нейния.

Всъщност когато човек погледне Дари, категорично може да заключи, че момичето е много слабо. Ребрата й се виждат, дрехите й са големи, а кокалите й изскачат, сякаш от всички места.

Снимката едва ли е напълно актуална обаче, тъй като градусите навън в момента са доста ниски и несъвместими с отворения прозорец, разголената визия на актрисата и цигарата в ръката й.

И все пак, кадърът се радва на много харесвания и коментари в социалната мрежа, като много от потребителите оставят просто емотиконки или признават, че според тях президентската дъщеря е красавица, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ