Огромен трус в София! Първа голяма партия поиска оставката на кмета: Терзиев, не ставаш

payimage-611640-1280x853

От „Възраждане“ заявиха, че София няма време кметът да се ориентира и да се научи да планиране.

Припомняме, че групата на „Възраждане“ в Столичния общински съвет (СОС) е получила покана за среща-разговор за консултации между партиите в СОС и кмета на София, по инициатива на общински съветници от друга група&

Тъй като до момента никой от посредниците в разговора или самите управляващи София не са поели ясен ангажимент, че ще изпълнят задължителното условие, поставено от „Възраждане“, за да седнат общинските съветници от групата на масата за разговори, те не присъстват.

Припомняме, че от „Възраждане“ поискаха да бъде възстановен Паметникът на Съветската армия, което ще символизира и възстановяване на законността и реда в София. Групата на „Възраждане“ припомня, че както в Народното събрание, така и в Столичния общински съвет ще води разговори, единствено и само за политика по важни за софиянци въпроси.

От началото на управлението на Васил Терзиев са минали два месеца и половина. Период, в който в Столична община се наблюдава некомпетентност и липса на управленски умения. Отново ясно демонстрирано в петък вечерта, когато беше изпратена покана за среща-разговор до всички партии. Васил Терзиев сега ли разбра, че срокът изтича във вторник?

Това е върховна проява на управленска некомпетентност и Васил Терзиев трябва да подаде оставка, защото е време Столична община да има кмет, който ще се занимава с нуждите на гражданите и с важните за софиянци проблеми, а не да се ориентира и тепърва да се учи да планира, категорични са от „Възраждане“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ