Ромина Тасевска се оказа незаменима. Гала буквално се развика на нейна заместничка: Стани, моля те

гала, ина чочева

Продължава усърдното търсене на ново красиво лице на панела в „На кафе“. След преместването на Ромина Тасевска в „Съдебен спор“ Гала продължава да пробва различни нейни заместнички.

Този път в тази роля влезе може би най-популярната репортерка на предаването, Ина Чочева. Гала похвали много трудолюбивата си сътрудничка, като я сравни със слънце, защото всеки пън като я видела, се сгрявала отвътре.

Комплиментите обаче бяха в началото, после Гала малко по малко се върна към нещо, което се е забелязвало и друг път. А именно, че звездата на Нова леко завижда на подчинената си за перфектната й форма и за тялото й като цяло.

Преди няколко месеца напрлимер водещата скастри репортерката, че носи твърде къса пола и така се виждали не само стройните й крака, а даже бельото й. Иначе Гала винаги е хвалила Чочева за добрата й работа и за приветливия й характер.

Този път водещата на „На кафе“ буквално избухна в края на предаването, когато Ина призна, че трудно устоява на сладкото. Това дойде твърде много на Гала, според която явно е скандално, че Чочева си позволява и сладки неща с такава фигура.

„Стани, моля те, искам да станеш, да те видят. А можеш да изядеш 85 курабийки“, буквално се развика Гала, скандализирана от такава несправедливост. Ина обаче си спомняше предния случай с бельото й и доста се засуети да изпълни нареждането. В крайна сметка репортерката стана, както й каза водещата и разходи крака из студиото. Гала пък накрая чак я разцелува и й призна, че я обича, вероятно за да компенсира неудобството, което й създаде с донякъде прекалените хвалби, предава vihrogon.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ