На ръба! Дичо от Д-2 с изповед за здравето си: Мистериозна бактерия ме стопи с 40 кила

Дичо

„Преди години ми откриха някаква салмонелна бактерия. Доста време лекарите се мъчеха да я диагностицират. Накрая един ирисолог успя.“ Това призна наскоро фронтменът на Д-2 Дичо. Култовият музикант празнува 50-ия си рожден ден в края на миналата година и направи публична равносметка на живота и кариерата си, предава България днес.

Заради мистериозната бактерия популярният музикант смъкнал цели 40 кила. „Наложи се една година да не ям месо, за да изчезне бактерията от организма ми. Впоследствие не можах да се върна към мръвките и си останах вегетарианец“, повдига завесата над влошеното си преди време здраве бившето гадже на моделката и актриса Диляна Попова.

Днес обаче изпълнителят на „Ледено момиче“ „рапортува“, че е в прекрасна кондиция. „Спортувам, всяка сутрин правя коремни преси, за да изглеждам добре. Ходя и редовно в боксовата зала. Пия гел от алое вера и се чувствам отлично“, хвали се Дичо.

Бившият любим и на две други известни българки – Ивет Лалова и Галя Литова, за първи път разкрива и причината за раздялата си с Диляна Попова. „Тя много пътуваше, постоянно я нямаше“, казва солистът на Д-2. А както е казал народът, далеч от очите, далеч от сърцето. Въпреки това той твърди, че е запазил приятелските си отношения с ексдамите на сърцето си.

Карина, жената, с която живее от години под един покрив и която го дари с две щерки, успява да го накара да забрави предишните си любови. Топмузикантът обаче е категоричен, че няма да сключи официален брак с нея.

„Винаги тази идея ме притеснява. Имам чувството, че с нея някак се прецакват нещата“, смята Дичо. „Бащата“ на известната банда разкрива, че е уплашен от примера на свои приятели, преживели драматични разводи с официалните си половинки.

„Направо не е за вярване колко много мои приятели се разделиха с жените си“, тревожи се известният музикант.

„Имам чувството, че семейните се разделят, а тези, които си живеят без брак, са все още заедно“, отбелязва той.

„Когато човек се ожени, сякаш се отпуска и забравя най-сантименталните неща. Не гони и не търси любовта в другия. Държи се така, все едно всичко е свършило и е окей. Да, ама не! Любовта трябва да се търси винаги“, гласи кредото на Дичо.

Въпреки че няма да вдига сватба с Карина, той е щастлив, че е открил точния човек до себе си. „Щастлив съм, както съм сега. Децата и Карина ме обичат, както и аз тях. Бабата също. Абе, всички си се разбираме“, описва хармонията у дома поп звездата.

Все по-често обаче, доверява Дичо, го налягали мисли да се засели с домочадието си извън града. „След като съм бил уличен музикант в подлеза на хотел „Плиска“ още като ученик, съм способен да работя какво ли не. Мога да стана и градинар. С татко си имаме градина, 1 декар място. Майка ми е от село Лозен и там имаме имот. Удава ми се да се занимавам със земеделие“, изтъква Дичо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ