Дойде и най-черната вест след мелето на релсите край Трявна: 34-г. мъж се бори за живота си

payimage-577022

34-годишен мъж от Дряново е настанен в болницата в Габрово в тежко състояние и опасност за живота, след като колата му бе блъсната от влак на жп прелез.

На 17 януари, около 9:55 часа, в РУ Трявна е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, настъпило на железопътен прелез в района на село с.Бангейци, общ.Трявна. На място незабавно са насочени екипи на „Пътна полиция“ и спешна помощ. Установено е, че влак, движещ се по линия Русе – Стара Загора при преминаване през жп прелеза удря „Ауди“ А6, управляван от 34-годишен жител на гр.Дряново. Мъжът опитал да премине въпреки редовно задействано автоматично прелезно устройство със звукова и светлинна сигнализация, посочват от ОДМВР – Габрово.

В резултат на сблъска е пострадал водачът, който е откаран в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово с черепно-мозъчна травма, фрактура на шиен прешлен и фрактура на два гръдни прешлена, с опасност за живота. В болницата е настанен и 35-годишен мъж от Дряново, пътувал в същия автомобил, той е с изкълчване на раменна става, без опасност за живота, пише 24 часа.

Машинистът на влака – 53-годишен от село Поликраище, е тестван за употреба на алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. На водача на лекия автомобил е взета кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ