Хилда Казасян се оплака от страшен проблем в ,,рекламно“ видео: От години страдам от това

Хилда Казасян

Неотменния член на журЕто в „Като две капки вода“ Хилда Казасян призна, че дълго време страдала от гъбички на краката придружени с лоша миризма.

Или поне така изглежда от видео, което се завъртя във Фейсбук и вече е абсолютен хит сред сеирджиите. Клипът обаче се оказва от така наречените „дийп фейк“ фалшификати, създадени чрез изкуствен интелект, който генерира видео и глас.

От въпросния „рекламен“ клип става ясно, че дъщерята на Вили Казасян успяла да се отърве от упорита гъбична инфекция благодарение на метод, който рекламира по-нататък във видеото, предава ХотНюз.

За нейно щастие, целият материал е очевидно менте, защото е с много лошо качество, гласът й, макар много да наподобява нейния, е прекалено монотонен и безизразен, а някои думи са изречени с грешно ударение. Разбира се има и разминаване на думите с мърдането на устните.

Казасян е поредната известна личност жертва на подобна злоупотреба, наред с телевизионни водещи, репортери, новинари и т.н.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ