Тежко меле между микробус и лек автомобил на пътя Добрич-Варна. Трима са в болница

payimage-612113 (1)

Тежка катастрофа с трима пострадали стана снощи на пътя Добрич – Варна. 30-годишен шофьор от Добрич, който пътува с микробус от Варна, губи контрол над автомобила малко преди отбивката за село Любен Каравелово, заради мократа настилка и навлиза в насрещната лента.

В лявата му страна се блъска лека кола с 22-годишен водач от Силистра. Пострадали са трима души, всички от Силистра, пише БНТ.

С опасност за живота е 23-годишен мъж, седял до шофьора на лекия автомобил. Той е с травма на корема и е настанен в хирургия. Самият водач има фрактури на дясната подбедрица, дясната китка и лявата ключица – настанен е в болница без опасност за живота.

Най-леко е пострадала 20-годишната им спътничка, която има травма на едното ходило и е освободена за домашно лечение след медицински преглед.

При катастрофата микробусът се преобръща на лявата си страна. Шофьорът е невредим, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна. И двамата водачи са с отрицателни проби за алкохол и наркотици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ