Какво следва в София? Бойко Борисов активира Йорданка Фандъкова, вижте снимки

5-1280x960

Членове и симпатизанти на ГЕРБ в район “Лозенец” проведоха дискусия за бъдещето на София, заедно с дългогодишния кмет на столицата Йорданка Фандъкова.

На срещата присъства и областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева.

Йорданка Фандъкова разясни пред присъстващите какви са основните задачи пред ГЕРБ в София, поставени от лидера на партията Бойко Борисов. Очевидно бившият кмет на София ще е другата връзка на лидера на партията със софийските структури, заедно с титулярката Даниела Райчева.

Фандъкова и Райчева отговориха на множество въпроси, свързани с кризата в Столична община в последните три месеца. “Очевидно е-шумните политически опоненти на ГЕРБ се оказаха крайно неподготвени да управляват столицата извън комфорта на виртуалната реалност”, коментираха присъстващите.

Прошко Прошков заяви, че ГЕРБ е единствената партия с ясна политическа идеология, която следва и защитава. “ГЕРБ е народна дясно-консервативна партия”, обясни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ