Полицията във Варна задържа крадци и наркопласьори

big_5

41-годишен мъж, добре познат на служителите на реда и осъждан, е задържан в резултат на предприети незабавни полицейски действия. Според събраните до момента данни, в сряда варненецът е проникнал в подземен гараж, находящи се в централната част на града. От там е откраднал велосипед и прахосмукачка.

След като мъжът е заловен от служителите на Първо РУ, по случая е образувано досъдебно производство и събраните материали са предадени на прокуратурата.Същата съдба е сполетяла и друг варненец – 27-годишен, също известен на МВР и осъждан, който в понеделник е откраднал спиртни напитки, от супермаркет. Светкавичната реакция на екип на Първо РУ е довела до установяване на извършителя и задържането му за срок до 24 часа.

Полицията задържа и двама наркопласьори. Първият от тях е останал в ареста 24 часа. Той е на 32 години и след като е бил проверен от служителите на реда от Четвърто РУ, у него била намерена суха, тревиста маса. Според експертната справка, наркотичното вещество е марихуана. По случая е образувано бързо производство, а материалите са предадени на прокуратурата.

В сряда, в рамките на специализирана полицейска операция, на служителите на Трето РУ, е задържан 31-годишен варненец, известен на полицията и осъждан. Служителите на реда са намерели в жилището му електронна везна, пари, 71 бр. пликчета с метамфетамин, 16 бр. пликчета с марихуана и 2 бр. полиетиленови торбички с хероин. Веществените доказателства са иззети и приложени към образуваното досъдебно производство. А нарушителят е задържан с полицейска мярка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ