Последни новини за простреляната красавица Яница: Оперираха гръбначния й стълб, има шанс да проходи

qnica nikolova

Красивата Яница от Русе, която беше простреляна от мъжа си през декември м.г., е претърпяла успешна операция на гръбначния стълб, съобщава „България Днес“.

Интервенцията за спасяването на майката на две деца е проведена преди дни във варненската болница „Света Марина“. Операцията е извършена от проф. д-р Явор Енчев и неговия екип, като първите резултати са обнадеждаващи, че брюнетката ще може да се върне към нормален начин на живот.

За Яница предстои изключително важна рехабилитация, като близките й се надяват скоро да направи първите си крачки.

Драмата с русенката се разигра в студио за красота на улица „Плиска“ в края на миналата година. 46-годишният й съпруг – румънецът Мариан Алин, я пребива, слага й белезници на ръцете и я прострелва с незаконно притежаван пистолет.

Яница е намерена в тежко състояние със значителна кръвозагуба. Откарана е в болница в Русе, където е оперирана цели пет часа.

В рамките на деня румънецът е намерен. Мариан е открит в семеен автомобил, починал в резултат на задушаване от газове. От съжителството си с мъжа Яница има две малолетни деца – на 11 и 10 години. Най-вероятната версия за опита за убийство е ревност от страна на мъжа.

Близките на жената споделят и банкова сметка, в която могат да се даряват средства за възстановяването на жената:

Банка ДСК-АД

IBAN: BG62STSA93000021872959

BIC: STSABGSF

Яница Цанкова Николова

Основание за плащане: ДАРЕНИЕ



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ