Вики от „Мастило“ го закъса: Разпродава си дрехите почти на безценица, мълчи за причината

Вики Терзийска, Мастило

Солистката на „Мастило“ Виктория Терзийска обяви дрехите си на разпродажба, като в случая става ясно от поста й в социалните мрежи, че тя ще се раздели почти на безценица с любими свои облекла.

Певицата е организирала специален базар в столично заведение, на които да продаде евтино свои дрехи, а също и украшения, за които засега не издава нищо друго, освен, че са истински находки. Изпълнителката на „Моите кафеви очи“ е готова дори да подари много от тоалетите и украшенията си, стига да се намерят щастливци да ги поискат.

„Viky ви разпродава/разподарява неносени, почти нови ценни красиви дрехи, вещи и близки до душата предмети! Елате при нас на 21 януари, за да си купите почти на безценица находки и вълшебства. Ще намерите всякакви неща от гардероба ми, както и много находки за децата.

Заедно с това ще пием вино, ще си поприказваме и изобщо…елате да се видим. Всеки посетител на базара участва в томбола за голямата награда – чисто нов костюм на български бранд!“, гласи написаното от Терзийска в мрежата.

Любопитна подробност е, че поне засега певицата не внася яснота защо прави всичко това. Не става ясно дали иска да припечели, макар и не особено голяма сума пари, предвид тънките цени на артикулите, или просто да си поосвободи гардероба за нови дрешки. А на въпрос дали инициативата е свързана с благотворителност, тя така и не дава отговор, пише show.blitz.bg



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ