Непреклонна! Президентът Радев изоставен от единствената си дъщеря, Дарина си събра багажа

Дарина Радева, Румен Радев

Щерката на президента Радев – младата актриса Дарина Радева, вече не живее под един общ покрив с популярния си татко. Студентката по актьорско майсторство, която редовно провокира аудиторията с различните образи, в които влиза, е решила да бъде самостоятелна.

На Дарина й било неудобно да дели общ дом с родителите си – в резиденция „Бояна“, защото повечето от колегите й в класа вече живеели самостоятелно. Освен това не искала всячески и постоянно да бъде свръзвана с действащия президент на страната и да изглежда в очите на околните като „момичето на татко“, което постига всичко заради връзките му.

Дарина се притеснявала и от служителите на НСО, които редовно я придружавали до Театралната академия и не смеела да покани гости вкъщи, а да вдигне купон било напълно изключено. Състудентите й също нямали никакво желание да й ходят на гости в резиденцията, минавайки през проверките на НСО, само за да се напият. Предпочитали да го правят на спокойствие по бедните си софийски квартири.

Това била и една от причините, поради които четвъртокурсничката в НАТФИЗ преценила, че е крайно време да се еманципира и да заживее под собствен покрив. Настанила се в обикновен апартамент, както повечето й колеги в академията, пише „Уикенд“.

Така и не става ясно обаче дали жилището е собственост на семейството й или е под наем, но Дарина вече не се съобразява със служителите на НСО кога влиза и излиза от дома си и кого води там.В същото време се гмурнала дълбоко в актьорската си работа. В момента с актьорския й клас играят представлението „Дон Жуан се завръща от война“ в учебния театър в НАТФИЗ. Там президентската щерка излиза пред публиката по черен дантелен сутиен и с разкопчан панталон. От публикуваните от нея фотоси в социалните мрежи става ясно, че няма проблем да се показва по бельо, но до момента не го е сваляла пред камери.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ