Ще се хванете за главите! Енджи Касабие крие тъмно минало със знаков наркобос и сикаджия

енджи касабие

Енджи Касабие винаги е говорила открито за проблемите си със забременяването. За щастие, преди 4 години мечтата ѝ за дете се сбъдна. Сега със съпруга й – ливанският модел Рабих Ел Зейн, се радват на син, който наскоро отбеляза рождения си ден. На празника са присъствали много близки и приятели на семейството.

Диетоложката обича да глези 4-годишния си наследник Райън, но е строга с него, когато се налага. Тя вярва, че младите майки не бива да се поддават на негативна енергия, защото малките деца са изключително чувствителни и попиват всичко. „Синът ми е спокоен, защото и аз съм спокойна. Давам му нужната самостоятелност. Треперенето приключи в момента, в който родих!”, отсича Касабие.

Тя иска да възпита истински мъж и не позволява разпуснато поведение на момчето. Учи го да е самостоятелен, за да може някой ден, когато порасне, да се справя със замах с житейските предизвикателства.

За Енджи и мъжът ѝ Рабих е важно да дадат на сина си добро образование. „Ако говорим за богатство откъм учене, това са езиците. Той вече говори и разбира арабски, български и английски. Колкото повече езици, толкова по-добре! Възпитаваме го още да има вяра, защото тогава ще има и обич в сърцето си!”, коментира гордата майка.

Енджи не крие, че се е сблъсквала с трудности – и със забременяването, и след раждането. Когато бебето се появило на бял свят, тя изпаднала в следродилна депресия, въпреки че новороденото било дългоочаквано и много желано. Притеснявала се, че няма да успее да съвместява кариерата и личния си живот, че няма да е достатъчно добра майка. С дългогодишния й партньор Рабих пък се отдалечили емоционално, защото Касабие била твърде заета с бебето и с работата си. Все пак успели да се справят с кризата и да останат заедно, въпреки проблемите.

„Във всяка връзка първоначално има страст, а после идва реалността, която може и да не е толкова розова. Човекът до теб трябва да ти бъде подкрепа, да те разбира, да те изслушва”, споделяла е звездата от „ВИП Брадър”.

Тя не ревнува благоверния си, нищо че доста често прекарват времето си разделени в различни държави: „Хората мислят, че аз много треперя над него, понеже е голям хубавец. Не, не го правя. Съдбата ми го е подарила. Ако реши, ще ми го вземе. Аз не мога да го вържа и не мога да го спра!”, разсъждава чаровната блондинка.

Енджи има две неуспешни бременности зад гърба си. Първия път носи в утробата си близнаци, но те се раждат преждевременно в седмия месец и не оцеляват. „Може би това изпитание ми е пратено от Господ, може би някаква грешка съм направила през живота си. И до днес ми е тежко, защото вероятно можеше да се спасят, но имаше поредица от лекарски грешки. Докторите изобщо не забелязваха, че имам контракции”, разказвала е Касабие, пише ХотАрена.

По време на втората й злополучна бременност медицинските лица отново проявяват небрежност. Тогава те не забелязват, че диетоложката има разширени вени и трябва да приема противосъсирващи медикаменти. „Вниманието към пациента е по-важно от парите! Не искам никоя жена да минава през това, което ми се случи!”, категорична е красивата блондинка.

Въпреки че сега е заета с майчинството, Енджи не е изоставила работата си на диетолог. Тя е убедена, че основните причини за затлъстяването са стресът и липсата на любов към себе си. Самата тя също страдала от проблеми с храносмилането след загубата на близнаците. Ето какво е споделяла специалистката: „Стомахът ми се подуваше ужасно. Допитах се до много гастроентеролози относно моя проблем, но те ми даваха хапчета, а аз не ги обичам. Опитах максимално да се пречистя и да променя начина си на живот. Сега се храня още по-често. Проблемите при повечето хора идват от силен стрес. Друга причина е храненето на големи интервали от време”

След като се справя с подуването, тя се опитва да не натоварва организма си с лактоза от млечните продукти. Изключва също захарта и се старае да пие по 3 литра вода на ден, защото има склонност към задържане на течности. Откакто следва този режим, Енджи е в по-добра форма от всякога. Отдавна е свалила и всички килограми, натрупани през бременността. Тя е изготвила режим и за мъжа си Рабих, който е модел, бивш „Мистър Ливан”, и винаги се старае да изглежда и да се чувства добре.

Преди да се запознае с настоящия си съпруг, Касабие има 3 дълги връзки. Според запознати една от тях е с един от най-големите подземни босове от близкото минало – Георги Пехливанов, гравитиращ около СИК през 90-те години на миналия век. След това имала отношения със знаков наркобос, който според слуховете инвестирал над 300 000 лева в бизнеса. Третата й връзка не е с популярно лице. Тя приключва, защото красивата докторка хваща бившия си в изневерява. Диетоложката с ливански корени има вътрешното усещане, че ѝ кръшкат. Интуицията ѝ не я подвежда. „Научих всичко, защото видях съобщенията на телефона му, а годежът ни беше насрочен само за след 3 дни! Това беше и най-тежката ми раздяла. Явно обаче Господ е искал да ме предпази. С Рабих пък се запознахме случайно на вечеря. Няколко месеца ми писа в инстаграм и фейсбук, а аз изобщо не му отговарях. Засякохме се на една премиера и тогава започнахме да се срещаме”, разказвала е Енджи.

Тя остава много впечатлена от ливанеца, защото по това време той се грижи всеотдайно болната си майка. Така диетоложката установява, че любимият ѝ е човек, на когото може да се разчита. Впоследствие правят две сватби – едната в Ливан, а другата в Египет. След 4 години опити за бебе, семейството се сдобива и с дългоочаквания наследник Райън, който им дава цялото щастие, за което са мечтали.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ