Наглисимо! Столичен кмет от ДеБъ втори месец заработва в Германия като гастарбайтер

1-26

Кмет на гурбет!!!

Наскоро районна община „Илинден“ избра нов кмет – господин Емил Бранчевски. До тук добре, но за мое голямо учудване, както и за на мнозина от вас, разбрахме, че той вместо да е на работа като кмет, е на гурбет в Германия и чака да му изтече предизвестието, което е до края на януари. Въпреки това, през последния месец нашите медии мълчаха по случая и сега се стартира мощна PR акция за да уверят обществото, че г-н Бранчевски е болен и в момента се възстановява.

Разбирам, че работата в Германия може да бъде привлекателна и да представлява възможност за г-н Бранчевски лично или професионално. Но като новоизбран кмет на район Илинден, той има задължение към гражданите. Бих искал да видя повече ангажимент и отдаденост от негова страна. Сега едни „канадци“ защитават позицията на кмета, като подчертават, че той има право на личен и професионален живот и може да работи, където си поиска. Но в същото време, нормалните хора смятат, че ангажираността му с работата в друга държава подкопава доверието в неговата ръководна роля.За мен тази ситуация е пълен абсурд и е редно да има оставка.

п.п. Ако по надлежният ред е невъзможно да се срещнете с мнимия кмет, може да го направите чрез контактите от снимката на работното му място.
Записват часове…

От профила във фейсбук на Владимир Тимев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ