Ужас без край: Шофьор блъсна жена в Кърджали, МВР установява самоличността й

линейка, тир, катастрофа, полиция

От полицията в Кърджали се обръщат към гражданите във връзка с тежка катастрофа и по-конкретно с установяване самоличността на пострадалата пешеходка в него. Това съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

Катастрофата е станала тази сутрин около 06:00 часа на главния път в района на контролно-пропускателен пункт „Чилик“.

Лек автомобил „Мерцедес“ с 53-годишен водач ударил пешеходката, която се е движила по пътното платно. Тя е била отведена до спешното отделение на МБАЛ „Атанас Дафовски“ в Кърджали.

Самоличността на пострадалата не е установена. Жената е на видима възраст около 55 – 60 години, облечена е с тъмно връхно яке, черен панталон, с шарена блуза и с кърпа на главата, уточняват от полицията и призовават гражданите да помогнат за изясняване самоличността ѝ, като позвънят на тел.112 или на 0361/ 69 623 в дежурната част на Районното управление в Кърджали.

По случая е извършен оглед от дежурна оперативна група и е образувано досъдебно производство, предаде БТА.

МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ коментираха, че пострадалата е настанена в Отделението по анестезиология и интензивно лечение в тежко общо състояние.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ