Голям гаф на БТВ затри цялата програма: Скриха всички предавания от понеделник

цънцарова

Проблемите на bTV със сайта им в интернет не са редки. В началото на новата седмица обаче те изглеждаха доста по-сложно от обикновено. На първо място, през целият предобед гледането на програмата на телевизията на живо през интернет беше невъзможно. Новинарският сайт на телевизията също зареждаше трудно, а от статиите липсваха изображенията.

По-късно проблемът беше очевидно оправен и онлайн излъчването на bTV беше възстановено. За сметка на това обаче сайтът bTV plus, на който според собствената реклама на телевизията, можеш да наваксаш това, което си пропуснал остана като застинал във времето.

До края на работния ден нито „Тази сутрин“, нито „Преди обед“ не бяха качени на запис. На практика bTV plus „изтри“ цялата програма от понеделник без никакво обяснение или извинение за зрителите си в интернет.

Понякога телевизията крие съзнателно изданията на някои предавания, в които са станали гафове, твърди Vihrogon. Такъв е примера с предаването от 15 септември на „Тази сутрин“, по време на което водещата Мария Цънцарова направи някои леко неадекватни коментари. Записът се появи bTV plus грижливо „окастрен“, за да не се разраства прекалено скандала и най-вече да бъде потулено доказателството, че гафовете са факт.

Не е ясно дали в този случай става за нещо подобно, за хакерска атака или за технически проблем на екипа на телевизията. При всички положения, решението на bTV да си замълчи за издънката, все едно нищо не е станало, едва ли най-добрия начин да поддържаш доверието на зрителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ