Евродепутат от БСП нападна Нинова: Партията е в клинична смърт! След 4г няма да остане нищо

payimage-562818

„Послушници са тези, които останаха около нея.“ Това каза евродепутатът Петър Витанов пред Би Ти Ви по повод думите на Корнелия Нинова вчера, че „евродепутатите на БСП са послушковци и правят каквото им каже Европа“.

Това, от което Витанов наистина останал възмутен, са отново вчерашните думи на лидера на БСП за изпращането на оръжия за Украйна. Спред нея това решение на евродепутатите на БСП не е съобразено с исканията на партията и хората, които са гласували за тях.

„Със сигурност изрече каскади от неистини. За тези прословути оръжия спорим вече 2 години. Ние сме хора с достойнство“, допълни Витанов.

Евродепутатът обясни, че двамата имат различни разбирания за бъдещето на БСП. Според него желанието на Нинова да се кандидатира за следващ мандат като лидер буквално ще ликвидира партията. Хората, с които тя се е обградила, той определи като „виртуозни подмазвачи“.

Витанов не може да каже и дали все още е част от партията или не. „Ако питате съда – аз съм част от ръководството на БСП, но същевременно ръководството не е депозирало тези промени. Те висят в правния мир“, обясни евродепутатът.

И все пак най-големият проблем е, че всъщност партия не е останала. Структурите представлявали кухи организации, а след новия 4-годишен мандат нямало да остане нищо.

„Те гонят джендъри от сутрин до вечер. Ако в момента БСП се намира в клинична смърт, то Нинова ще извади кабела за 4 години със сигурност“, коментира Витанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ