Убийцата Габриела се представяла за самотна майка по морето. Била курсист на „Харвардска школа“

габриела

33-годишната Габриела Славова-Пеева, която бе арестувана заради бруталното убийство на мъжа си Пейо Пеев, извършено на 18 януари в София, е добре позната в Бургас, показа проверка на Флагман.бг.

Габриела е от София, но имала баба в Черноморец. Преместила се край морето през 2017 година. Представила се за самотна майка. Явила се на конкурс за работа в Община Бургас и го спечелила.

Нейни колеги от отдел „Превенции и младежки политики“ я описват като много интелигентна млада дама, владееща свободно няколко езика, завършила престижни университети в Европа.

Тя била курсист и на т.нар. „Харвардска школа“, която настоящият лидер на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков води преди да влезе в политиката. По тази линия Габриела е попаднала в бургаската листа на Промяната през 2021 година, но никога не е била член на партият.

Впоследствие Габриела забременяла, първо излязла в дълъг болничен, а след това и в майчинство и се върнала в София при семейството си.  По първоначални данни Габриела и Пейо били в развод и имали неразбирателство относно попечителството над двете им деца. Предполага се, че това е основната причина за бруталното убийство в покрайнините на столицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ