МВР, спите ли?! Малолетно момче хвърчи и дрифти с кола из Лом, хвали се в ТикТок

дете

Малолетно момче хвърчи с кола в Лом, алармираха жители на крайдунавския град пред агенция BulNews. 13-годишният Д.С. се хвали в ТикТок как шофира лекия автомобил „Шевролет“ на дядо си.

Справка на агенцията показва, че профилите на хлапака в социалните мрежи изобилстват от снимки на колата с регистрационен номер М 1247 СА. В платформата за видеосподеляне ТикТок пък има множество клипове. На тях не се вижда лицето на шофьора, но ломчани са категорични, че именно малолетният кара. Някои от статусите на клиповете също загатват това.

На кадрите се вижда как автомобилът се движи на полигон и по пусти пътища, но също така и в града. Има и записи, показващи дрифт при сняг. Освен това младежът пуска снимки как зарежда, мие и ремонтира колата, което означава, че случаите да шофира не са изолирани, а честа негова практика.

Хората от града казват, че либералният дядо, собственик на колата, се казва Венци. По думите им, именно той поощрява внука си да шофира, въпреки че е много далеч от възрастта, на която това ще му бъде позволено.
Хлапакът зад волана е потенциална опасност на пътя и ломчани настояват полицията да вземе мерки срещу безотговорните му близки, които толерират подобно потъпкване на законите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ