Адвокатът на тъщата-убиец: Депутът от ПП е заплашвал Габриела да направи аборт в напреднала бременност

7 Dni Bulgaria24.01.2024
1-28

Велико Минков, който претендира, че е баща на малкото дете на удушилата съпруга си Габриела, е поискал тя да направи аборт. Това заяви пред bTV Велика Андонова – адвокат на обвиняемата тъща Красимира Трифонова.

„Озадачава ме това как може да обикаляш всички студиа с такава енергия и да прокарваш идеята за твоето бащинство, при условие че когато е била в твърде напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е причината да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато говори на тази тема, тя плаче“, коментира Андонова.

Адвокатът уточни, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила единствено в медиите. Велика Андонова има информация, че отношенията между Пейо и Габриела са били нормални.

Показа и снимка на семейството от коледно парти, на която изглежда, че всичко между тях е наред. На снимката са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца.

Имало е вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за известен период от време, добавя Андонова.

„Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликта между двамата“, твърди юристът.

Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е заявил, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

Адвокатът попута къде били децата като заяви, че те са били взети служебна бележка от полицаи от 4-то районно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ