След убийството на Пейо: Взета е ДНК-проба, ако тя докаже, че баща на детето е депутатът от Промяната…

7 Dni Bulgaria24.01.2024
1

При аутопсията на Пейо Пеев е взета ДНК проба, за да се установи кой е бащата на второто дете на Габриела. Това обясни адвокатът по семейно право Йорданка Бекирска по БНТ.

Делото е заведено още преди раждането на детето. Исковата молба е получена от починалия Пеев. Адвокат Бекирска работи в кантората, която Пеев ползвал за делото.

„Необходим е само един тест, за да се установи дали Велико Минков е баща на детето и така да му бъдат дадени родителските права. Той не е виждал детето, защото по документи той е никой. Делата отнемат години, но се решават. Ако се докаже, че  Велико Минков е баща на детето, децата ще бъдат разделени“, обясни Бекирска.

Ролята на бащата е също толкова важна, колкото и на майката, допълни тя.

За насилието трябва да се говори непрекъснато и да пазим децата си от него, каза още адвокат Бекирска.

„Насилието, което беше упражнено и завърши с убийството на мъж, всъщност беше моментът, в който отново започваме да си говорим за насилие и виждаме, че жертви на насилие могат да станат както жени, така и мъже, така и деца. Така, че всеки може да бъде жертва на насилие и то е около нас. Семейните конфликти са много тежки. Толкова сериозни са взаимоотношенията, когато се разпадат и толкова взривяващи са емоциите, които държат хората, че се стига до крайности и те могат да стигнат до фатален край“, обясни адвокат Бекирска.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ