Бургас почерня от полиция и спец-ченгета: Докара най-опасния килър в България

7 Dni Bulgaria24.01.2024
Съд - Георги Вълев

Георги Вълев от „Килърите“ бе доведен под засилена полицейска охрана в Съдебната палата в Бургас днес по обед. Делото, което се гледа в районния съд, е по образувана жалба на Вълев, свързана с условията в местата за изтърпяване на наказанията, казаха осведомени.

Пак според неофициална информация, Вълев пристига от затвора в Ловеч. По пътя до Съдебната палата той е бил конвоиран от няколко полицейски автомобила със спецполицаи, както и с бусове на Съдебна охрана.

В кулоарите на съда окованият с белезници на ръцете и краката Вълев се усмихна и опита да махне.. В ръцете си осъденият от бандата на Килърите носеше голяма кожена чанта.

Това не е първата поява на Вълев в Съдебната палата в Бургас. Той има множество заведени дела срещу лица, държавни служители и различни институции и няколко пъти годишно е конвоиран в съдилищата на различни градове , спрямо жалбите, припомнят запознати.

Престъпната група, станала известна като „Килърите“, бе задържана през 2010 г., а в края на 2017 г. делото приключи окончателно с най-тежка присъда за Георги Вълев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ