Килърката Габриела и любовникът й Велико Минков са не само от една партия, но и от една секта

7 Dni Bulgaria24.01.2024
габриела-пеева

Бившият депутат от ПП Велико Минков, баща на второто дете на килърката Габриела, е виден активист на доста странния Християнски център „Победа“.

Става въпрос за пасторско училище, самоопределящо се като протестантско и реформаторско.

Самият Минков признава, че именно там за последно се е видял с Габриела на 31 декември на Коледна сбирка на паството, на която тя е била заедно с майка си и двете деца.

Интересното е, че преди това двамата не са имали контакти от май.

Още по-показателен е фактът, че убитият съпруг на шармантната дама – Пейо, също е бил поканен на тържеството, но твърдо е отказал да отиде.

Християнски център „Победа“ е надлежно регистриран от Комисията по вероизповеданията, като не става много ясно каква дейност провежда, освен благотворителна и обучителна, които са обичайните в такъв случай изрази.

По информация на Лупа.бг Велико и Габриела са се запознали именно покрай протестантската църква. Информацията за „Победа“ е малко, но ви предлагаме един твърде интригуващ коментар от потребител в социалните мрежи:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ